Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Πρόσκληση προς τις δυνάμεις του εργατικού κινήματος κάνει η Ανυπόταχτη Πετρούπολη για την οργάνωση δράσεων κατά του φασισμού στην πόλη μας. 

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στις μέρες τις επίκλησης των  ‘δυο άκρων’,  η ακραία κυβερνητική πολιτική και το κράτος έκτακτης ανάγκης σαρώνουν  δημοκρατικά δικαιώματα  με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, εξαθλιώνουν , φτωχοποιούν , αφήνουν  κοινωνικά ερείπια.  Ο Φασισμός , αυτή η ανθρώπινη σκόνη των απελπισμένων μαχαιροβγαλτών, με την ωμή επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ  στο Πέραμα, τις δολοφονίες  μεταναστών και του αντιφασίστα καλλιτέχνη Παύλου Φύσσα, αποκάλυψαν τον πραγματικό τους στόχο και ρόλο.

Την φυσική εξόντωση των δυνάμεων του εργατικού κινήματος που αντιστρατεύονται το μνημόνιο , το σύστημα που το γεννά και την κυβέρνηση που το επιβάλει.
Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις , και δίχως προαπαιτούμενα συμφωνίας και ‘πλαισίων’ οφείλουμε  όλες οι δυνάμεις του εργατικού κινήματος και του δικού μας στρατοπέδου να συζητήσουμε για τον κίνδυνο του  φασισμού , να τον ερμηνεύσουμε για να χτυπήσουμε μαζί και ας βαδίζουμε ξεχωριστά.
Παίρνοντας απλά την πρωτοβουλία, καλούμε όλες τις μαχόμενες δυνάμεις και τους αγωνιστές που αντιλαμβάνονται αυτήν την αναγκαιότητα σε μια τέτοια συζήτηση την Κυριακή 13/10/13 στις 19:00 μ.μ στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 61)».

Πηγή:Μαχητής της Πετρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου